در نسل هشتم یعنی نسل گذشته، شاهد عرضه بازی هایی فوق العاده بودیم که گرافیک آنها جزو نقات قوت اصلیشان بود. این عناوین گرافیک عناوین نسل قبل خود را به سخره گرفتند و قدمی فراتر از آنها گذاشتند. بازی هایی که در تلاش بودند تا مرز بین دنیای واقعی و بازی های ویدئویی را به حداقل برسانند. حتی بعضی از آنها تا رد کردن این مرز پیش رفتند و دوستداران این حوضه را شگفت زده کردند و تعریف جدیدی از لغت واقع گرایانه را معنا کردند. پس اگر به این دست از عناوین علاقه دارید و می خواهید آنها را تجربه کنید.
در ادامه با مقاله گرافیکی ترین بازی های نسل هشتم و معرفی 20 مورد از این دست عناوین با من محمد جواد برشوئی، و وبسایت ویوکریتیک همراه باشید.
نکته: در این لیست، رتبهبندی و ملاکی برای برتری بازی ها وجود ندارد و بازی ها فقط بر اساس نمره ویوکریتیک خود طبقه بندی و در این لیست قرار داده شده اند. در ضمن برای رفتن به صفحه ویوکریتیک بازی ها و مشاهده نمرات آنها بر روی عکس هر عنوان کلیک کنید.
[مشاهده مقاله بهترین بازی های نسل هشتم]
گرافیکی ترین بازی های نسل هشتم – Ryse Son of Rome
- سازنده: Crytek
- ناشر: Microsoft Studios
- سبک: اکشن – ماجراجویی و هک اند اسلش
- سال انتشار: 2013
- پلتفرم ها: Xbox One و PC
- نمره ویوکریتیک: 66
- نمره متاکریتیک: 61 (PC)
استودیو Crytek برای ساخت عنوان Ryse Son of Rome از موتور اختصاصی خود یعنی موتور گرافیکی CryEngine 3 استفاده کرده است. گرافیک همیشه چزو نقات مثبت و بهترین بخش بازی های استودیو کرایتک است. بازیبازان همیشه استودیو Crytek را با گرافیک خیره کننده بازی هایش می شناسند و عنوان RYSE هم از این قاعده مستثنا نیست. استودیو کراتیک با عرضه این اثر مانند بازی Crysis نوعی بنچمارک را این بار برای کنسول Xbox One و رایانه های شخصی توسعه داد تا قدرت آنها را به چالش بکشد.
سازندگان ریزه کاری های بازی را بسیار زیبا انجام داده اند. مثلا زمانی که سنگی توسط منجنیق به برج ها برخورد می کند. شاهد پرت شدن زیبا و طبیعی تکه سنگ ها هستیم. سازندگان چهره ی شخصیت های بازی را بسیار زیبا و طبیعی کار کرده اند. نورپردازی هم از نقات قوت گرافیک عنوان Ryse است، که محیط های بازی را زیباتر نشان می دهد. علاوه بر اینها طراحی محیط ها، چهره ها و وجود افکت های خارق العاده نظیر جلوه های ویژه باران همگی از جمله مزایای منحصر به فرد گرافیک این بازی است.
The Order: 1886
- سازنده: Ready at Dawn
- ناشر: Sony Interactive Entertainment
- سبک: اکشن – ماجراجویی
- سال انتشار: 2015
- پلتفرم ها: PS4
- نمره ویوکریتیک: 70
- نمره متاکریتیک: 63 (PS4)
نمایش این بازی و معرفی آن در E3 2013 به گونه ای بود. که بسیاری این بازیبازان آن را دروازه ی برای ورود به نسل هشتم از لحاظ گرافیکی نامیدند. بگذارید به شما بگویم که استودیو Ready at Dawn توانست به تمامی وعده ها و خواسته های طرفداران از لحاظ گرافیکی پاسخ بدهد. این عنوان هم مانند RYSE در اوایل نسل هشتم منتشر شد. اما گرافیک بازی به گونه ای است که عطش سیری ناپذیر طرفداران گرافیک های واقع گرایانه را به خوبی پاسخ می دهد.
اتمسفر و فضاسازی فوق العاده و نفس گیر لندن قرن نوزدهمی و ترکیب آن با نورپردازی چشم نواز و افکت های واقع گرایانه سبب ایجاد صحنه های نفس گیر و بی نقصی از لحاظ گرافیکی می شود. به طوری که افکتهای انفجار، شلیک رعدآسا به وسیلهی سلاحهای ویژهی بازی، افکت امواج برای آب و سایه زنی در بازی همگی به زیبایی خودنمایی میکنند. که تنها بخشی از ویژگی های گرافیکی این عنوان هستند. هر چند که سازندگان نتوانستند عملکرد خوبی در سایر بخش ها داشته باشد. اما جاه طلبی آنها در بخش گرافیک کاملا به بار نشسته و شاهد عملکردی فراتر از نسل خود در سطح هنری و فنی هستیم.
گرافیکی ترین بازی های نسل هشتم – Metro Exodus
- سازنده: 4A Games
- ناشر: Deep Silver
- سبک: اکشن – ماجراجویی و جهان باز
- سال انتشار: 2019
- پلتفرم ها: PS5, Xbox Series X|S, PS4, Xbox One و PC
- نمره ویوکریتیک: 82
- نمره متاکریتیک: 85 (PC)
استودیو اوکراینی 4A Games نسخه ی نسل نهمی عنوان Metro Exodus را با پسوند Enhanced Edition برای کنسول های نسل نهمی و رایانه های شخصی منتشر کرده است. این نسخه اولین بازی AAA است که ویژگی Ray Tracing در آن همیشه فعال است. به همین خاطر برای نسخه PC هم حتما نیاز به یک کارت گرافیک RTX دارید. اما چون پلتفرم هدف این بازی نسل نهم است، تصمیم بر این گرفتیم که نسخه نسل هشتم را در این مقاله معرفی کنیم. استودیو 4A Games برای ساخت این عنوان از موتور اختصاصی خود یعنی موتور 4A Engine استفاده کرده است. که پیش تر آن را در ساخت بازی های Metro: 2033 و Metro: Last Light به کار برده بود.
بازی Metro Exodus به لطف موتور استودیو سازنده از اولین عناوینی بود. که در زمان عرضه از ويژگی Ray Tracing (رهگیری پرتو) پشتیبانی می کرد. سری Metro نزد بازیبازان به اتمسفر و فضاسازی نفس گیر خود معروف است. نسخه Exodus توانست با تنوع محیطی بسیار بالاتر و خارج شدن از محیط شهر مسکو بتواند گرافیک هنری با کیفیت و متنوعی را به نمایش بگذارد. از نظر گرافیک فنی هم، حتی بدون ويژگی رهگیری پرتو باز هم بازی بسیار زیبا است. کیفیت بافت ها در سطحی بسیار بالا قرار دارند و سازندگان فیزیک اجسام بسیار خوب طراحی کرده اند. به علاوه آنها نورپردازی ها در بازی را به زیبایی هر چه تمام تر طراحی کرده اند و این ما را مجبور می کند تا لحظه ای درنگ کرده و از منظره لذت ببریم.
Detroit: Become Human
- سازنده: Quantic Dream
- ناشر: Sony Interactive Entertainment
- سبک: اکشن – ماجراجویی و جهان باز
- سال انتشار: 2018
- پلتفرم ها: PS4 و PC
- نمره ویوکریتیک: 82
- نمره متاکریتیک: 80 (PC)
دیوید کیج به عنوان یک کارگردان و بازی ساز همیشه از لحاظ گرافیک عناوینی قدرتمند مانند Heavy Rain و Beyond Two Souls ارائه کرده است. Detroit هم از این قاعده مستثنا نیست بلکه حتی آن را چند سطح بالاتر می برد. بازی Detroit: Become Human هم بر اساس دمویی با نام Kara ساخته شده است. استودیو Quantic Dream برای ساخت این عنوان اقدام به ساخت یک موتور گرافیکی جدید کرد. که شامل ویژگی هایی در سطح پیشترفته مانند: رندرینگ, نورپردازی پویا, سایه زنی و فیزیک دوربین است. همچنین آنها Depth of Field یا DOF موتور خود را هم ارتقا دادند.
به لطف این کارها شاهد گرافیک فنی خارق العاده ای در Detroit هستیم. استودیو سازنده محیط های بازی را شامل فضاهای بسته باز به شکلی پویا و واقعگرایانه طراحی کرده اند. همچنین محیط هایی با هوای بارانی و برفی شما را متحیر میکنند. سازندگان همچنین از بافتهای با وضوح بالای زیادی در بازی استفاده کرده اند. اما مهم ترین بخش گرافیک فنی بازی چیز دیگری است و آن طراحی و جزئیات خیره کنندهای شخصیت ها است. سازندگان با استفاده استادانه از تکنولوژی موشن کپچر توانستند. احساسات مختلف از جمله خشم, ترس, نگرانی, استرس، خوشحالی همه ی اینها را در چهره و حرکات اجزای صورت و همچنین حرکات بدن شخصیتها به خوبی نمایش دهند
گرافیکی ترین بازی های نسل هشتم – A Plague Tale: Innocence
- سازنده: Asobo Studio
- ناشر: Focus Home Interactive
- سبک: اکشن – ماجراجویی و مخفی کاری
- سال انتشار: 2019
- پلتفرم ها: PS5, Xbox Series X|S, PS4, Xbox One, Nintendo Switch و PC
- نمره ویوکریتیک: 83
- نمره متاکریتیک: 83 (Xbox One)
استودیو مستقل Asobo تا قبل از ساخت بازی A Plague Tale: Innocence چندان نزد بازیبازان مطرح نبود. اما، سازندگان با ساخت این عنوان توانستند نام خود را بزرگ تر جلوه دهند. این اثر با استفاده از موتور داخلی استودیو Asobo ساخته شده است. عنوان A Plague Tale: Innocence علاوه بر کسب نمرات مثبت از منتقدین توانست گرافیکی زیبا و چشم نواز را در میان بازی های بزرگ سال 2019 به نمایش بگذارد. علاوه بر این پس از عرضه کنسول های نسل نهمی، سازندگان این را عنوان با رزولوشن 4K و نرخ 60 فریم برای آنها هم عرضه کرده اند.
وقایع بازی A Plague Tale: Innocence در کشور فرانسه و در زمانی رخ می دهد که طاعون سرتاسر آن را فرا گرفته است. شهری که سرتاسر خیابان های آن را اجساد مردگان و رد خون آنها پر کرده است. به همین خاطر شاهد اتمسفر و فضاسازی بسیار زیبا و چشم گیری از سوی تیم سازنده هستیم. از نظر فنی هم بازی عملکرد مطلوبی دارد. سازندگان نورپردازی های بازی را بسیار زیبا طراحی کرده اند. شخصیت های بازی، به خصوص چهره های آنها نزدیک به واقعیت طراحی شده است. استفاده از فناوری Photogrammetry در بازی هم سبب شده تا شاهد بافت های باور پذیر و واقع گرایانه در این عنوان باشیم.
Death Stranding
- سازنده: Kojima Productions
- ناشر: Sony Interactive Entertainment و 505Games (PC)
- سبک: اکشن – ماجراجویی و جهان باز
- سال انتشار: 2019
- پلتفرم ها: PS5, PS4 و PC
- نمره ویوکریتیک: 84
- نمره متاکریتیک: 86 (PC)
استودیو Kojima Production برای ساخت بازی Death Stranding از موتور اختصاصی استودیو Guerilla Games یعنی موتور Decima استفاده کرده است. به خاطر انحصاری کنسولی بودن این عنوان و توانایی بالای موتور Decima، هیدئو کوجیما این موتور را برای ساخت Death Stranding انتخاب کرده است. استفاده از این موتور سبب شده تا شاهد بهینه سازی خوب و وجود ویژگی هایی از جمله DLSS 2.0 (مخصوص کارت گرافیک های سری RTX) در بازی باشیم. چندی پیش هم سازندگان نسخه ی Director’s Cut این اثر را با ویژگی هایی نظیر ارتقای گرافیکی برای کنسول PS5 و رایانه های شخصی منتشر کردند.
همان طور که در بخش بالا گفتیم. استفاده از موتور قدرتمند Decima باعث شده تا شاهد یکی از بهترین گرافیک ها در نسل هشتم باشیم. بازی در هر دو بخش گرافیک فنی و هنری عملکردی شایان و مطلوب را از خود بر جای می گذارد. کیفیت بافت ها یا (تکسچر) در بالاترین سطح خود قرار دارند. سازندگان نورپردازی و سایه زنی ها را به شکلی واقع گرایانه و باورپذیر شکل داده اند. مدل های سه بعدی و چهره کاراکتر ها هم بسیار زیبا و طبیعی هستند. تیم سازنده دورنما ها و چشم انداز های بازی ها را هم بسیار چشم نواز و breathtaking (نفس گیر) طراحی کرده اند.
گرافیکی ترین بازی های نسل هشتم – Call of Duty Modern Warfare
- سازنده: Infinity Ward
- ناشر: Activision
- سبک: اکشن و شوتر اول شخص
- سال انتشار: 2019
- پلتفرم ها: PS4, Xbox One و PC
- نمره ویوکریتیک: 84
- نمره متاکریتیک: 81 (PC)
استودیو Infinity Ward برای ساخت بازی Call of Duty Modern Warfare از موتور اختصاصی سری Call of Duty یعنی موتور IW 8.0 یا همان (Infinity Ward 8.0) استفاده کرده است. سازندگان را این موتور نسبت به نسخه ی قبلی و مورد استفاده در بازی Black Ops 4 بهبود و ارتقا داده اند. به لطف این ارتقاها، موتور IW 8.0 نورپردازی، فیزیک، صداگذاری و گرافیک کلی به مراتب بهتری را به نمایش می گذارد.
با این بهبود ها شاهد پشتیبانی و استفاده از تکنیک هایی نظیر Ray Tracing و DLSS 2.0 (مخصوص کارت گرافیک های سری RTX) در نسخه PC بازی هستیم. که تفاوت قابل توجهی میان نسخه های نسل هشتم در مقایسه با PC ایجاد می کند.
عنوان Call of Duty Modern Warfare جزو بهترین شوتر های نسل هشتم از لحاظ بصری است. تکسچر ها یا بافت ها در این عنوان در سطح بسیار خوبی قرار داشته و کیفیت بالایی دارند. سازندگان چهره های کاراکترها یا همان شخصیت های بازی را هم بسیار واقع گرایانه طراحی کرده اند. استفاده از فناوری Photogrammetry سبب شده تا شاهد محیط های کم نقص و پر جزئیات در این عنوان باشیم. تیم سازنده نورپردازی ها را در این اثر به شکلی زیبا و باورپذیر طراحی کرده اند که با ترکیب با ويژگی رهگیری پرتو یکدیگر را کامل می کنند.
بازی Control
- سازنده: Remedy
- ناشر: 505Games
- سبک: اکشن – ماجراجویی
- سال انتشار: 2019
- پلتفرم ها: PS5, Xbox Series X|S, PS4, Xbox One و PC
- نمره ویوکریتیک: 85
- نمره متاکریتیک: 87 (Xbox Series X)
استودیو فنلاندی Remedy برای ساخت بازی Control از موتور اختصاصی خود یعنی موتور گرافیکی Northlight استفاده کرده است. آنها پیش تر از آن در ساخت بازی Quantum Break استفاده کرده بود. این موتور نسبت به نسخه ی مورد استفاده در بازی Quantum Break بهینه تر شده و افکت ها و ویژگی های گرافیکی بازی سطح بالاتری به خود گرفته اند. با این بهبود ها شاهد پشتیبانی و استفاده از تکنیک هایی نظیر Ray Tracing و DLSS 2.0 (مخصوص کارت گرافیک های RTX) در بازی هستیم. که تفاوت قابل توجهی میان نسخه های نسل هشتم در مقایسه با PC و نسل نهم ایجاد می کند.
وقایع داستانی عنوان Control با اینکه در یک ساختمان اتفاق می افتد، اما از لحاظ محیطی شاهد طراحی های منتوع و خاص هستیم. به طوری که برخی مراحل تفاوت های اساسی ظاهری و طراحی با یکدیگر دارند. از بعد فنی هم به لطف موتور گرافیکی که قبلا راجب آن صحبت کردیم، شاهد یکی از بهترین گرافیک های سال 2019 بوده ایم. در این عنوان شاهد طراحی چهره شخصیت ها و تخریب پذیری و فیزیک اجسام به شکلی واقع گرایانه هستیم. به خصوص تخریب پذیری بالا که یکی از شاخصه های عناوین استودیو رمدی است. به لطف ویژگی Ray Tracing هم شاهد بهبود و ارتقا کیفیت مخصوصا در بازتاب ها و سایه زنی ها هستیم.
گرافیکی ترین بازی های نسل هشتمGhost of Tsushima
- سازنده: Sucker Punch Productions
- ناشر: Sony Interactive Entertainment
- سبک: اکشن – ماجراجویی و جهان باز
- سال انتشار: 2020
- پلتفرم ها: PS4 و PS5
- نمره ویوکریتیک: 88
- نمره متاکریتیک: 87 (PS5)
استودیو Sucker Punch برای ساخت بازی Ghost of Tsushima از موتور اختصاصی خود استفاده کرده است. آنها پیشتر از آن در ساخت بازی inFamous Second Son استفاده کرده بود. این موتور نسبت به نسخه ی مورد استفاده در بازی inFamous Second Son بهینه تر شده و افکت ها و ویژگی های گرافیکی بالاتری به خود گرفته اند. وقایع بازی Ghost of Tsushima در جزیرهی سوشیما و در کشور ژاپن رخ می دهد. به همین علت شامل اتمسفر و فضاسازی شرقی و منحصر به فردی در این عنوان هستیم.
سازندگان این عنوان را در سال 2021 به نوعی ریمستر و با پسوند Director’s Cut برای کنسول PS5 عرضه کرده اند. این نسخه از ويژگی هایی نظیر رزولوشن 4K به همراه نرخ فریم 60 و رهگیری پرتو (Ray Tracing) پشتیبانی می کند.
همان طور که در بخش بالا هم اشاره کردیم، وقایع این عنوان در کشور ژاپن رخ می دهد. به همین علت هم علاوه بر گرافیک فنی بالا، شاهد جلوه های هنری یعنی اتمسفر و فضاسازی منحصر به فردی هستیم. در بخش هنری، تیم سازنده محیط های بازی را به زیباترین شکل ممکن طراحی کرده اند. تنوع محیط ها و رنگ بندی های جذاب هم بر کیفیت بصری این عنوان اضافه کرده است. از نظر فنی هم، استودیو سازنده چهره های شخصیت های بسیار زیبا و نزدیک به واقعیت طراحی کرده اند. کیفیت بافت ها در سطحی بسیار بالای قرار داشته و بسیار زیبا هستند. علاوه بر این سازندگان نورپردازی ها را هم به شکلی استادانه و نفس گیر طراحی کرده اند.
Final Fantasy VII Remake .11
- سازنده: Square Enix
- ناشر: Square Enix
- سبک: اکشن – ماجراجویی و هک اند اسلش
- سال انتشار: 2020
- پلتفرم ها: PS5, PS4 و PC
- نمره ویوکریتیک: 90
- نمره متاکریتیک: 89 (PS5)
شرکت Square Enix برای بازسازی عنوان Final Fantasy VII Remake از موتور بازی سازی Unreal Engine 4 استفاده کرده است. تیم سازنده به جای توسعه یک موتور گرافیکی جدید، از موتور قدرتمند Unreal Engine 4 برای ساخت این اثر بهره بردند. بازی Final Fantasy VII عنوانی بود که شرکت Square Enix آن را در سال 1997 و در آن زمان برای کنسول PS1 عرضه کرده بود. برای همین بازسازی این اثر نیازمند تغییرات اساسی مخصوصا در بخش گرافیکی بود. که خوشبختانه سازندگان از این آزمون سربلند بیرون آمدند.
شرکت Square Enix این عنوان را در سال 2021 و با پسوند Intergrade برای کنسول PS5 و رایانه های شخصی (PC) منتشر کرده است.
به لطف انتخاب هوشمندانه تیم سازنده و استفاده از موتور قدرتمند UE4، شاهد عملکرد بالای این عنوان در هر دو بخش فنی و هنری هستیم. در بخش فنی، کیفیت بافت ها یا همان تکسچر ها (Texture) در سطح بسیار بالایی قرار دارند. نورپردازی های بازی هم بسیار واقع گرایانه بوده زیبایی بازی را دو چندان کرده اند. به علاوه سازندگان چهره های شخصیت ها و انیمیشن های آنان را بسیار باورپذیر و زیبا خلق کرده اند. در بخش هنری هم به لطف نورپردازی و سایه زنی های با دقت و با کیفیت به علاوه رنگ بندی های زیبا، شاهد عملکردی چشم نواز هستیم.
گرافیکی ترین بازی های نسل هشتم – Microsoft Flight Simulator
- سازنده: Asobo Studio
- ناشر: Xbox Game Studios
- سبک: شبیه ساز پرواز و جهان باز
- سال انتشار: 2020
- پلتفرم ها: Xbox Series X|S و PC
- نمره ویوکریتیک: 91
- نمره متاکریتیک: 91 (PC)
احتمالا استودیو Asobo که پیشتر در عنوان A Plague Tale: Innocence به آن پرداخته بودیم را به خاطر دارید. آنها بازی Microsoft Flight Simulator را هم توسعه داده اند. این اثر یک بازی شبیه ساز پرواز است، که شامل کل کره زمین و اکثر فرودگاه های جهان می شود. این اثر پس از عرضه به نام Crysis نسل هشتم معروف شد، چرا که بسیاری سیستم ها برای اجرای آن تحت فشار قرار می گیرند. به همین علت و به خاطر گستردگی بالا تیم سازنده از انتشار این عنوان برای کنسول Xbox One صرف نظر کرده اند. این عنوان ابتدا فقط در رایانه های شخصی در دسترس بود. اما با عرضه کنسول های نسل نهمی مایکروسافت، سازندگان در سال 2021 آن را برای Xbox Series X|S هم عرضه کرده اند.
بازی Microsoft Flight Simulator به خاطر دلایلی که در بخش ابتدایی گفته شده، گرافیکی در سطح بی نظیری ارائه می دهد. چرا که هیچ عناونی نبوده که شامل کل کره زمین و به معنای واقعی یک Open World باشد. البته که برای داشتن این حجم از جزئيات نیاز به فعال بودن اینترنت دارید. چرا که این حجم از گستردگی اگر بدون اینترنت صورت می گرفت، شامل حجمی چند برابر الان می بودیم. به طور کلی این اثر شامل هواپیما های منتوعی هستند. سازندگان جزئیات بیرونی و جزئیات درون کابین آنها را بسیار زیبا و واقع گرایانه طراحی کرده اند. افکت های سنگین آب و هوایی نظیر برف و باران، به علاوه ابر های حجیم هم سبب شده تا شاهد یک آب و هوای پویا باشیم.
Horizon Zero Dawn .9
- سازنده: Guerilla Games
- ناشر: Sony Interactive Entertainment
- سبک: اکشن – نقش آفرینی و جهان باز
- سال انتشار: 2017
- پلتفرم ها: PS4 و PC
- نمره ویوکریتیک: 91
- نمره متاکریتیک: 89 (PC)
احتمالا میدانید که استودیو Guerilla Games به تازگی نسخه ی دوم سری Horizon را با نام Forbidden West برای کنسول های PS4 و PS5 منتشر کرده است. که از گرافیک بسیار بالایی بر روی کنسول PS4 برخوردار است. اما چون پلتفرم هدف این بازی کنسول PS5 است. تصمیم بر این گرفتیم که نسخه Zero Dawn را در این مقاله معرفی کنیم. استودیو Guerilla Games برای ساخت بازی Horizon Zero Dawn از موتور اختصاصی خود یعنی موتور Decima استفاده کرده است. که پیش تر آن را در ساخت بازی Killzone: Shadow Fall به کار برده بود.
به لطف موتور گرافیکی قدرتمند، Zero Dawn گرافیک بسیار غنی و بالایی را ارائه می دهد. که یکی از نقاط قوت بازی در نقد های منتقدین به شمار می آمد. داستان بازی Zero Dawn در جهانی روایت می شود که تمدن بشر سقوط کرده است. به همین دلیل در بازی شاهد پوشش گیاهی غنی و با کیفیت بالایی هستیم. که می توانید گوشه ای از آن را در تصویر بالا مشاهده کنید. کیفیت بالای تکسچر ها یا بافت ها, نورپردازی واقع گرایانه, مدل های نزدیک به واقعیت مخصوصا در طراحی صورت از جمله ویژگی های گرافیکی این عنوان هستند. از بعد هنری مانند بخش فنی هم به لطف چرخه پویای شب و روز و رنگ بندی بازی شاهد کیفیتی بسیار بالا هستیم. Horizon از آن بازی هایی است که شما را مجبور می کند تا کنترلر را زمین بگذارید و از منظره لذت ببرید
گرافیکی ترین بازی های نسل هشتم – Battlefield 1
- سازنده: DICE
- ناشر: Electronic Arts
- سبک: اکشن و شوتر اول شخص
- سال انتشار: 2016
- پلتفرم ها: PS4, Xbox One و PC
- نمره ویوکریتیک: 91
- نمره متاکریتیک: 89 (PC)
استودیو DICE برای ساخت عنوان Battlefield 1 از موتور اختصاصی خود و سری بتلفید یعنی موتور گرافیکی Frostbite 3 استفاده کرده است. که سازندگان پیشتر با آن بازی های Battlefield 4 و Battlefield Hardline را توسعه داده بودند. موتور گرافیکی Frostbite و مجموعه Battlefield در بین بازیبازان به تخریب پذیری واقع گرایانه خود معروف هستند. سازندگان هم در این نسخه توانستد سربلند بیرون آمده و سیستم تخریبپذیری محیطها را چند پله بالاتر از استانداردهای رایج کنونی در صنعت بازی های ویدئویی ببرند.
به لطف موتور گرافیکی Frostbite و تخریب پذیری فوق العاده اش، این عنوان گرافیکی بسیار بالا را از خود نشان می دهد. در بازی تقریبا میتوان همه چیز را به جز کوهها و صخرههای بزرگ نابود کرد. اما واکنش سازههای گوناگون به مواد انفجاری، متفاوت است. به طوری که بعضی از سنگرها و خانههای کوچک تنها با یک بار شلیک توپ یا تانک فرو میریزند. اما بعضی دیگر همچون پایگاههای محافظتی و استحکامات نظامی، نیازمند شلیک های مداوم هستند. علاوه بر سیستم تخریب پذیری پویا و واقع گرایانه ويژگی های دیگری نظیر: نورپردازی ها , ردپای سربازان در گل و لای, بازتاب اجسام, سایه زنی و کیفیت بافت ها همگی در سطح بسیار بالایی قرار دارند.
Resident Evil 2 .7
- سازنده: Capcom
- ناشر: Capcom
- سبک: اکشن و وحشت – بقا
- سال انتشار: 2019
- پلتفرم ها: PS4, Xbox One و PC
- نمره ویوکریتیک: 93
- نمره متاکریتیک: 93 (Xbox One)
شرکت Capcom برای بازسازی عنوان Resident Evil 2 از موتور اختصاصی خود یعنی موتور گرافیکی RE Engine یا Reach for the Moon Engine استفاده کرده است. این اثر بعد از RE: 7 دومین عنوانی است، که شرکت Capcom برای ساخت آن از موتور جدید خود استفاده کرده است. این موتور نسبت به نسخه ی مورد استفاده در بازی Resident Evil 7: Biohazard بهبود یافته و سطح بالاتری از گرافیک را از خود به نمایش می گذارد. همچنین چندی پیش شرکت Capcom اعلام کرد که قرار است. این عنوان و دو عنوان دیگر RE: 7 و RE: 3 Remake را با گرافیک بهبود یافته و ويژگی هایی نظیر Ray Tracing برای کنسول های نسل نهمی عرضه کند.
عنوان Resident Evil 2 همان چیزی را ارائه می دهد، که طرفداران از سری Resident Evil انتظار داشتند. اتمسفر و طراحی هنری بازی RE: 2 حس ترس را تماما به مخاطب القا می کند. از خیابان های راکون سیتی تا ایستگاه پلیس و آزمایشگاه Umbrella گرفته، تمامی محیط ها با رد های خون و جو خفقان شما را جذب خود می کند. بازی از لحاظ فنی هم بسیار عالی عمل کرده است. کیفیت بافت ها و افکت هایی نظیر افکت آتش همگی در سطحی بالا قرار دارند. سازندگان بازتاب اجسام و نورپردازی آنها را به شکلی واقع گرایانه خلق کرده اند. طراحی زامبی ها، لیکر ها و کاراکتر های دیگر و جزئیات صورت آنها هم بسیار باورپذیر و زیبا است.
گرافیکی ترین بازی های نسل هشتم – The Witcher 3: Wild Hunt
- سازنده: CD Projekt Red
- ناشر: CD Projekt Red
- سبک: اکشن – نقش آفرینی
- سال انتشار: 2015
- پلتفرم ها: PS4, Xbox One, Nintendo Switch و PC
- نمره ویوکریتیک: 93
- نمره متاکریتیک: 93 (PC)
استودیو CD Projekt Red برای ساخت بازی The Witcher 3: Wild Hunt از موتور اختصاصی خود یعنی موتور گرافیکی RED Engine استفاده کرده است. سازندگان با استفاده از این موتور بازی های Witcher 2 و Cyberpunk 2077 را توسعه داده اند. پس از اینکه سازندگان گیم پلی نسخه دمو این عنوان را در رویداد E3 سال 2014 به نمایش گذاشت. گرافیک نسخه دمو این اثر در رویداد E3 2014 بسیاری از افراد را میخکوب کرده بود. چرا که گرافیک بازی و افکت ها و ذرات جادوی شخصیت اصلی بازی (Geralt) بالاتر از چیزی بود، که کنسول های نسل هشتم پایه بتوانند آن را اجرا بکنند. همین هم باعث شد که بازی Witcher 3 برای اجرا در کنسول های هشتمی با نرخ 30 فریم ناچارا دچار افت و کاهش گرافیکی شود.
بازیبازان پس از انتشار بازی Witcher 3، به افت و کاهش گرافیکی بازی نسبت به تریلر E3 اعتراض داشتند. البته که خود استودیو سازنده هم پس از انتشار به این موضوع اعتراف کرده است. البته که هنوز هم با وجود این اتفاق از لحاظ گرافیک با یکی از شاهکارهای نسل هشتم مواجه هستیم. افکت های جاودی بازی و پوشش گیاهی در سطح بالایی قرار دارند. سازندگان همه چیز را شامل معماری ساختمانها, طراحی لباسها, شخصیتها و دشمنان را به شدت منحصر بفرد و بیهمتا خلق کرده اند. محیط های بازی هم هر کدام دارای اتمسفر و طراحی خاص خود هستند.
گرافیکی ترین بازی های نسل هشتم – Forza Horizon 4
- سازنده: Playground Games
- ناشر: Xbox Game Studios
- سبک: رانندگی – آرکید و جهان باز
- سال انتشار: 2018
- پلتفرم ها: Xbox Series X|S , Xbox One و PC
- نمره ویوکریتیک: 97
- نمره متاکریتیک: 92 (Xbox One)
استودیو Playground Games چند ماه پیش بازی Forza Horizon 5 را برای پلتفرم های مایکروسافت منتشر کرد. این اثر توانست جوایز متعددی از جمله جایزه بهترین بازی مسابقه ای را از رویداد TGA 2021 کسب کند. اما چون پلتفرم هدف این عنوان مانند بازی Forbbiden West کنسول های نسل نهمی است. ما به معرفی نسخه چهارم Forza Horizon را در این مقاله می پردازیم. بازی Forza Horizon 4 چهارمین نسخه از سری Forza Horizon و هفتمین نسخه از سری Forza است. استودیو Playground برای ساخت بازی Forza Horizon 4 از موتور اختصاصی خود Forza Tech یعنی (Forza Technology) استفاده کرده است.
بازی Forza Horizon 4 بازیبازن را به کشور بریتانیا می برد. محیط کشور بریتانیا با استرالیا که در نسخه سوم شاهدش بودیم تفاوت چندانی ندارد. اما علاوه بر جزئیات و طراحی ماشین ها و تخریب پذیری آنها که سازندگان به بهترین شکل آن را طراحی کرده اند. چیزی که این بازی را نسبت به نسخه سوم متمایز می کند سیستم تغییر فصول در روند بازی است. یعنی بازی شامل چهار فصل بهار, تابستان, پاییز و زمستان است. که هر کدام ويژگی های خاص خود را دارند برای نمونه در فصل پاییز شاهد تغییر رنگ برگ درختان و ریزش آنها هستید و می توانید روی آنها تیکاف بکشید. در فصل زمستان هم شاهد بارش برف و یخ زدن و لغزنده شدن مسیر ها هستیم.
گرافیکی ترین بازی های نسل هشتم – Red Dead Redemption 2
- سازنده: Rockstar Games
- ناشر: Rockstar Games
- سبک: اکشن – ماجراجویی و جهان باز
- سال انتشار: 2018
- پلتفرم ها: PS4, Xbox One, Stadia و PC
- نمره ویوکریتیک: 97
- نمره متاکریتیک: 97 (PS4)
حتی اگر تا به حال RDR2 را تجربه نکرده باشید. حتما در مورد جزئیات گرافیکی آن که زبانزد گیمرهاست شنیده اید. یا اینکه ویدیو هایی از جزئیات متعدد آن را در کانال های یوتیوب و اینستاگرام تماشا کرده اید. شرکت Rockstar برای ساخت بازی RDR2 از موتور اختصاصی خود RAGE یعنی (Rockstar Advance Graphic Engine) استفاده کرده است. که پیشتر از آن در ساخت بازی های GTA IV و GTA V استفاده کرده بود. بازی RDR2 به قول طرفداران خود انقلابی در زمینه جزئیات گرافیکی در بازی های ویدئویی ایجاد کرده است. که البته بیراهه هم نمی گویند.
بازی RDR2 بیشتر از تمامی عناوین تاریخ بازی های ویدئویی جزئیات گرافیکی واقع گرایانه دارد. همین هم توجیه می کند که چرا شرکت Rockstar بازی هایش را انقدر دیر عرضه می کند.
به طور خلاصه بازی دارای نورپردازی های واقع گرایانه و بسیار با کیفیتی است. سازندگان طراحی صورت کاراکتر ها و جزئيات آن به زیبا ترین شکل ممکن طراحی کرده اند. بافت های گیاهی پر تراکم و بسیار با کیفیت هستند. سازندگان همچنین سایه زنی ها و بازتاب ها را به شکلی استادانه طراحی کردند. آنها NPC های این اثر را، هم در رفتار و هم در طرز مواجهه با بازیبازان بسیار نزدیک به واقعیت طراحی کرده اند. محیط های بازی هم از بیابان ها سوزان تا کوهستان های سرد پر از برف و محیط های جنگلی بسیار واقع گرایانه و چشم نواز هستند.
این عنوان مانند یک نقاشی است. که نقاش در آن سعی کرده تا علاوه بر گستردگی محیط ها و گرافیک بر روی جزئیات خلق شده هم به همان اندازه ظرافت به خرج دهد.
گرافیکی ترین بازی های نسل هشتم – God of War
- سازنده: Santa Monica Studio
- ناشر: Sony Interactive Entertainment
- سبک: اکشن – ماجراجویی و هک اند اسلش
- سال انتشار: 2018
- پلتفرم ها: PS4 و PC
- نمره ویوکریتیک: 98
- نمره متاکریتیک: 94 (PS4)
استودیو Santa Monica برای ساخت بازی God of War از یک موتور گرافیکی جدید و متفاوت نسبت به سه گانه قبلی استفاده کرده است. همین علت هم فاصله زمانی هشت ساله بین انتشار بازی God of War III و نسخه سال 2018 را توجیه می کند. شاید بخواهید بگویید که گرافیک بازی فانتزی است البته که سه گانه God of War گرافیکی به نوعی فانتزی داشته است. اما در این نسخه به واسطه موتور گرافیکی جدید شاهد گرافیکی واقع گرایانه یا Realistic و به نوع جدی تر هستیم.
سازندگان محیط های این بازی را بسیار جذاب و نزدیک به واقعیت طراحی کرده اند. محیط هایی که از کوهستان های سرد و پوشیده از برف گرفته تا جنگل های سرسبز و انبوه از درختان و رودخانه ها و… را شامل می شود. افکت های بصری بازی هم از قبیل سایه زنی, نورپردازی پویا, عمق میدان, کیفیت بازتاب ها و کیفیت بالای بافت ها همگی به بهترین نحو خودنمایی می کنند. همچنین بازی God of War از لحاظ جزئیات گرافیکی هم کیفیتی بسیار بالا دارد. که از آنها می توان به باقی ماندن ردپای کریتوس و آترئوس در گل و لای و شن های ساحل و اثرات تبر کریتوس بر اجسام و سطوح مختلف بعد از برخورد با آنها اشاره کرد.
گرافیکی ترین بازی های نسل هشتم – Uncharted 4: A Thief’s End
- سازنده: Naughty Dog
- ناشر: Sony Interactive Entertainment
- سبک: اکشن – ماجراجویی
- سال انتشار: 2016
- پلتفرم ها: PS5, PS4 و PC (به زودی)
- نمره ویوکریتیک: 99
- نمره متاکریتیک: 93 (PS4)
در زمینه جلوههای بصری و گرافیک فنی، کسی نیست که به تواناییهای استودیو ناتیداگ واقف نباشد. استودیویی که بسیاری از طرفداران برند پلی استیشن آن را بهترین استودیو داخلی پلی استیشن می دانند. Uncharted 4 هم سندی بر گواه این مطلب است.
استودیو Naughty Dog برای ساخت بازی Uncharted 4 از موتور داخلی خود استفاده کرده است. سازندگان چند وقت پیش این عنوان را به همراه نسخه The Lost Legacy در قالب یک کالکشن برای کنسول PS5 ریمستر و عرضه کردند. البته که قرار است برای PC هم عرضه شود. اما از بسیاری اذعان داشتند که انتشار نسخه ریمستر لازم نبود و یک پورت ساده هم کفایت می کرد. زیرا سطح گرافیک و طراحی بصری Uncharted 4: A Thief’s End یک سر و گردن از بسیاری از عناوین نسل هشتم و حتی این نسل یعنی نسل نهم بالاتر است.
توجه به جزییات گرافیکی در این بازی بسیار بالا و در سطحی خیره کننده قرار دارد. سازندگان با استفاده از تکنولوژی موشن کپچر حالات چهره و انیمیشن های شخصیت ها را با دقت تمام و بسیار نزدیک به واقعیت طراحی کرده اند. محیطهای بازی از لحاظ کیفی به لطف نورپردازی پیشرفته در مقایسه با بازیهای ویدیویی حال حاضر بسیار کم نظیر هستند. از دیگر موارد قابل توجه هم میتوان به ذرات (Particle) و انفجارهای با کیفیت, انعکاس نور از سطح تمامی اشیا, کیفیت بازتاب اجسام, فیزیک اجسام و سایه زنی و همچنین تکسچرهای یا بافت های با جزییات اشاره کرد.
گرافیکی ترین بازی های نسل هشتم – The Last of Us Part II
- سازنده: Naughty Dog
- ناشر: Sony Interactive Entertainment
- سبک: اکشن – ماجراجویی
- سال انتشار: 2020
- پلتفرم ها: PS4
- نمره ویوکریتیک: 99
- نمره متاکریتیک: 93 (PS4)
در بخش قبل در مورد استودیو ناتیداگ (Naughty Dog) و ویژگی های گرافیکی عنوان Uncharted 4 صحبت کردیم. استودیو ناتی داگ پس از آن دنباله بازی The Last Of Us یعنی The Last of Us Part II را توسعه داده است. استودیو Naughty Dog برای ساخت این عنوان از موتور داخلی خود استفاده کرده است. البته که نسبت به عنوان Uncharted 4 شاهد بهبود های بسیاری در بخش کیفی و بهینه سازی بوده ایم. سازندگان در عنوان The Last of Us Part II سطح کیفی را چند پله نسبت به Uncharted 4 بالاتر برده اند. یعنی آنها روی دست خود بلند شده اند.
عنوان The Last of Us Part II به مانند بازی RDR2 جزئيات گرافیکی فراوان و بسیار با کیفیت دارد. طوری که رقابتی تنگاتنگ میان این دو عنوان شکل گرفته است، که البته بازی Last 2 توانسته گوی سبقت را از رقیبش برباید و از آن پیشی بگیرد.
همان طور که در بخش بالا هم گفتیم، بازی The Last of Us Part II از لحاظ بصری و دقت در جزئیات یک شاهکار است. سازندگان چهره های شخصیت های بازی را به بهترین شکل ممکن و واقع گرایانه طراحی کرده اند. نورپردازی های بازی در بالاترین سطح خود قرار دارند و لحظات بازی را زیباتر از همیشه نشان می دهند. تیم سازنده همچنین کیفیت بافت ها را هم بسیار با کیفیت و زیبا طراحی کرده اند. آنها ويژگی های دیگری از جمله انعکاس نور از سطح اشیا, کیفیت بازتاب اجسام, فیزیک اجسام, سایه زنی و همچنین محیط های بازی را پر جزییات و به بهترین نحو اشاره کرد.
این عنوان مانند یک نقاشی است. که نقاش در آن سعی کرده تا برخلاف RDR2 گستردگی محیط ها را تا حدی گسترش دهد و در عوض روی گرافیک و جزئیات خلق شده ظرافت بیشتری به خرج دهد.
کدام یک از بازی های زیر را تجربه کرده اید؟ به نظر شما چه عناوین دیگری باید در این لیست حضور می داشتند؟ لطفا نظر خود درباره مقاله گرافیکی ترین بازی های نسل هشتم را با ما به اشتراک بگذارید.
لیست گرافیکی ترین بازی های نسل هشتم بر اساس چیست؟
بر اساس نمرات ویوکریتیک
کدام یک از عناوین نسل هشتم دارای بهترین گرافیک هستند؟
بازی The Last of Us Part II و Red Dead Redemption 2
گرافیکی ترین بازی نسل هشتم کدام عنوان است؟
عنوان The Last of Us Part II
آقا دمتون گرم 😉🍻
واقعا ویچر 3 و Battlefield 1 از چشم نواز بازی هایی بودن که ساخته شده.
همچنین Uncharted 4 و Ryse.
خسته نباشید
به شدت منتظر قسمت بعدی مقاله هستیم.
بنظرم لیست بعدی
Rdr2
Metro Exodus Enhanced edition
Assassin’s Creed Odyssey
لایق حضور درش رو هستن.
بخصوص Metro exodus ee که کامل یک بازی نسل 9 هست و واقع گل کاشت در Ray trading و نور و سایه پردازی 🍻
سلام دوست عزیز ممنون بابت نظراتت
در مورد قسمت بعدی بازی های که گفتی رو لحاظ می کنم. اما در مورد نسخه Enchanced Edition مترو چون تمام نسل نهمی هست. نمیشه توی مقاله قرار دادش چون که مقاله مربوط به بازی های نسل هشتم هست.
آها راست میگید حواسم نبود.
من بخاطر نسخه نسل نهمش گفتم که کلا هیچی شد😂
سلام
ببخشید آیا بازی در این لیست هست که مناسب جمع خانواده باشه ؟ یعنی اصلاً خشونت بالا یا مسائل حاشیه و غیرانسانی و غیراخلاقی و صحنه های قبیح و زشت نداشته باشه و مناسب همه سنین باشه
تشکر
اگر هم بازی مناسب خارج از این لیست هست معرفی کنید تشکر
سلام دوست عزیز، وقتتون بخیر
بازی ها یک هنر هستند و سال هاست که بیشتر بازی های بزرگ، فقط به هدف سرگرمی ساخته نمی شوند. مسائل جنسی، اعتقادی، فکری، اجتماعی و … در بازی های مختلف نشون داده میشه و نظرات خالقین پیرامون آن موضوعات بیان می شود.
در این بین بازی هایی برای کودکان و رده های سنی پایین تر نیز تولید می شوند که سعی می کنند بدون نمایش مواردی که مناسب سنین بالاتر هست، در پشت پرده داستان آموزش هایی مناسب کودکان بدهند. اگر برای خودتون یا فرد دیگر تمایل به انجام چنین بازی هایی دارید، می توان It Takes Two یا Rachet and Clanck رو معرفی کرد. اما در بین بازی های معرفی شده در این لیست، تقریبا تمام عناوین به موضوعاتی می پردازند که مناسب سنین پایین تر نیست و به همین دلیل رده بندی سنی بالا تر دارند. البته بازی فورزا هورایزن برای کودکان نیز مناسب است اما به هر حال در این بازی نیز نماد هایی وجود دارد که اگر با آن ها مخالف هستید، می توانید این بازی را نیز تجربه نکنید.
عالی 👌
ممنون🌹
مقاله خیلی خوب بود
خسته نباشید 👍
سلام خیلی ممنون 🌹
آقا خیلی خوب بود
یه مقاله هم در مورد بازی های مستقل برتربدبد
ممنون بابت پیشنهادت حتما در نظرش می گیرم
عالی بود👌
خسته نباشی😀
ممنون دوست عزیز🌹
مقاله عالی بود
خسته نباشید
با تمامی عناوین لیست موافقم
اما جای بتمن آرکام نایت هم خالی بود … همچنین اسپایدرمن 2018 …
همچنین گیرز 5 هم می تونه توی لیست بعدی باشه
ممنون🌹. خوشحالم که لذت بردید.
بله عناوینی که گفتید هم شایسته حضور بودن.
ولی به دلیل محدود بودن لیست به ۲۰ عنوان، نشد که این بازی ها رو هم داشته باشیم.
اول ممنون از مقاله جذابتون ، دوم درسته انتخاب هاتون بر اساس نمره متا بوده اما …. در حالت کلی ( فقط از دید گرافیک ) اسسینز کرید سیندیکیت و نسخه اصلاحی یونیتی ( بدون لگ و باگ مخصوصا نسخه ۸۰ گیگ pc ) ، اینفیمس سکند سان ، دیویژن ، نید فور اسپید رایولز ، کوانتوم بریک ( گرافیک فنی عالی به لحاظ کیفیت تکسچرها نورپردازی چهره کاراکترها نبود افت فریم …. و از نظر گرافیک هنری بالاتر از کنترل ) ، فار کرای ۵ ، ولفنشتاین نیو کولوسوس و رایز آف توم ریدر ( نسخه pc با بالاترین تنظیمات گرافیکی ) هم میتوانستند در این لیست قرار بگیرند و ضمنا از بعضی گزینه ها مخصوصا اینوسنس ، دث استرندینگ و … جایگاه بالاتری به خود اختصاص دهند .
درود بر شما دوست عزیز و ممنون بابت دنبال کردن وبسایت ویوکریتیک🌹
باید بگم که متاسفانه لیست ما محدود بود و نمیشد عناوین دیگری رو اضافه کرد. اگر در آینده شرایط بروزسانی مقاله پیش بیاد، حتما بازی های گفته شده توسط شما رو مدنظر قرار و لحاظ می کنیم. در کل سعی بر این بود که یک لیست ارائه بشه، نه یک رتبه بندی که بازی ها رو از لحاظ گرافیکی سنجش کنه.
ممنون بابت نظر سازنده و خوبتون🌹
جناب نظر شما محترمه ولی از نظر شخص بنده اسسینز کرید اودیسی نه تنها فقط و فقط نام سری اسسینز کرید رو یدک میکشه و کاملا یه بازی آر پی جی ( یه کلون از صدها RPG موجود ) هست بلکه گرافیکش به وضوح یه عقبگرد نسبت به سیندیکیت و حتی در حد کرایسس ۳ یا اسلیپینگ داگز که هر دو به نسل هفت تعلق دارند هم نیست .
و اما گرافیک مترو اگزدس نسخه اصلاحی با در نظر گرفتن تمام جوانب حداکثر در سطح ریمیک مافیا ۱ قرار میگیره .